Ons verhaal

Waarom en hoe
Opladen met de Zon is een ambitieuze onderneming die een belangrijke bijdrage levert aan duurzame mobiliteit. Deze bijdrage realiseren wij door het inzetten van zoveel mogelijk laadinfrastructuur op zonne-energie. Zo kunnen we elektrisch vervoer in de toekomst voor iedereen mogelijk maken. Wij richten ons op zero emissie en zijn van toegevoegde waarde voor bijna alle doelgroepen. Van overheidsinstellingen tot wagenparkbeheerders. Van pretparken tot autoleasebedrijven. Van detailhandel met grote parkeerplaatsen tot nutsbedrijven.

Wie
Opladen met de Zon bestaat uit een groep van de beste nationale- en internationale partners en specialisten op gebied van laadinfrastructuur, energietransitie en duurzaam opwekken van energie. Zo realiseren wij voor onze klanten en onze omgeving de best mogelijk duurzame oplossing.

Erik Overdick en Martijn van Santen zijn de drijvende kracht achter Opladen met de Zon. Zij zijn ervaren ondernemers in de energiebranche en veranderingsmanagement. Samen combineren ze hun kennis en netwerk om een bijdrage te leveren aan energietransitie en duurzame mobiliteit.

Partner worden?
Alleen ga je snel maar samen kom je verder. Wij zijn altijd op zoek naar de beste specialisten en partners die in ons concept geloven en dat omarmen. Van innovator tot investeerder, van specialist tot realisator. Wilt u meer weten of met ons samenwerken? Kom ook Opladen met de Zon!